Sója

Sójový proteín je často zanedbávaný a znevýhodnený oproti ostatným bielovinám. Sójový koncentrát si zachováva väčšinu vlákniny, ktorá je obsiahnutá v primárnom produkte. Je odporúčaný ako zdravá náhrada mäsa a prevencia srdcovo cievnych ochorení.

Sójový proteínový koncentrát Obsah proteínu Použitie
Appencon min. 70% Mäso a mäsové výrobky, zeleninové rýchle jedlá, pekárenské produkty, polievky, diétne jedlá, dojčenská strava
Appencon G min. 67% Mäso a mäsové výrobky, zeleninové rýchle jedlá, pekárenské produkty, polievky, dojčenská strava
Appencon GS min. 63% Mäso a mäsové výrobky, zeleninové rýchle jedlá, pekárenské produkty, polievky, diétne jedlá, dojčenská strava
Appencon HF min. 65% Mäso a mäsové výrobky, zeleninové rýchle jedlá, pekárenské produkty, polievky, diétne jedlá, dojčenská strava
Appencon DC min. 63 % Mäso a mäsové výrobky, zeleninové rýchle jedlá, pekárenské produkty, polievky, diétne jedlá, dojčenská strava

Sójový proteínový izolát Obsah proteínu Použitie
Appensol min. 90% Spracované mäsové výrobky, emulgované mäso, salámy, klobásy, produkty vyžadujúce obohatenie proteínom
Appensol E 85 - 90% Spracované mäsové výrobky, hydinársky a rybársky spracovateľský priemysel, zeleninové rýchle jedlá, pekárenské produkty, diétne jedlá, dojčenská strava
Appensol ESL min. 90% Spracované mäsové výrobky, salámy, klobásy, konzervované mäso, atď.
Appensol I min. 90% Spracované mäsové výrobky, šunka, proteínové nápoje
Appensol ISL min. 90% Spracované mäsové výrobky, hydinársky a rybársky spracovateľský priemysel. Na nástreky
Sójová vláknina Obsah proteínu Použitie 
Appenfibre S min. 28-30% Spracované mäsové výrobky, klobásy, hamburgery
Srvátka zredukovaná o laktózu,
obohatená o proteín
Obsah proteínu Použitie 
Appenprot LH   min. 26% Mleté mäso, hamburgery, kotlety, varené klobásy
Trans glutamináza enzým Aktivita: jednotka/gram Použitie 
Appenzym TG-A 40-65 Spracované mäso, hydina, ryby, hamburgery,...
Appenzym TG-B 81-130 Salámy, šunka, hot dog, atď.
Appenzym TG-BH 46-76 Spracované mäso, hydina, ryby.
Appensol TG-M 20 Surimi
Produkt Odtučnená sójová múka – kŕmna – GMO free
Pôvod India
Štandardná špecifikácia:
Proteín [N X 6.25] Min 50.00 %
Obsah tuku   Max 01.25 %
Vláknitosť suroviny Max 04.00 %
Vlhkosť Max 08.00 %
Popolnatosť   Max 07.00 %
Popolnatosť nerozp. kyseliny   Max 00.30 %
Ureáza   Max 0.2 Mg N/G/M na 30 °C
Forma Prášok
Farba Biela až krémová
Zápach a chuť Typická sójová
Veľkosť častíc 95 %   +/- 100 mesh
Produkt  Odtučnená sójová múka - potravinárska – GMO freeBez sójového zápachu 
Pôvod Čína/Nemecko
Štandardná špecifikácia:
Proteín Min 50.00 %
Zavolajte nám
+421 903 712 602

Kontakt

TIMBEX s.r.o.
Leškova 3, 811 04 Bratislava, Slovakia
IČO: 31404529
DIČ: SK2020307619
Tel/fax: +421 265 938 107
Mobil: +421 903 712 602
E-mail: timbex@nextra.sk, hanova@timbex.sk

Čítať viac